ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχεδιασμός δράσεων για την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας

Προγραμματισμός εκδηλώσεων στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, για την ανάδειξη των μοναδικών και εξαιρετικών τοπικών γεύσεων, έγινε κατά τη συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου με τον Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας κ. Στέλιο Δίγκα και τον Γενικό Γραμματέα κ. Δημήτρη Γιανχουστίδη, οι οποίοι αμφότεροι είναι Σερραϊκής καταγωγής.    

Προγραμματισμός εκδηλώσεων στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, για την ανάδειξη των μοναδικών και εξαιρετικών τοπικών γεύσεων, έγινε κατά τη συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου με τον Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας κ. Στέλιο Δίγκα και τον Γενικό Γραμματέα κ. Δημήτρη Γιανχουστίδη, οι οποίοι αμφότεροι είναι Σερραϊκής καταγωγής.    

 Προγραμματισμός εκδηλώσεων στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, για την ανάδειξη των μοναδικών και εξαιρετικών τοπικών γεύσεων, έγινε κατά τη συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου με τον Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας κ. Στέλιο Δίγκα και τον Γενικό Γραμματέα κ. Δημήτρη Γιανχουστίδη, οι οποίοι αμφότεροι είναι Σερραϊκής καταγωγής.

 

Η συνάντηση που θέμα είχε στην ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας πραγματοποιήθηκε χθες στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη.